Löpning

En kortis

Hade skrivit ”vila” på mitt träningsschema, men benen kändes för goa och glada för att sitta inne idag så jag tog mig ut på en runda ändå. Inte visste jag att det blåste som själva satan (jag trodde inte stormen skulle komma förrän på tisdag), så det var en ren plåga att springa i motvind. Att uppförsbackarna dessutom råkade ligga i samma riktning som motvinden… Ja, ni förstår. Så det blev en kortare runda än jag hade tänkt mig när jag for ut, men jag är nöjd ändå, hade ju som sagt bara tänkt sitta inne, så det var ju bättre än ingenting.

IMG_8925

Nu hoppas jag innerligt att det inte blåser så här nästa helg när det är dags för Finalloppet, men risken är väl ändå rätt överhängande.

I skrivande stund håller jag på att baka energibars (har vi något svenskt namn på såna?). Jag gillar sånt men det är ju för dyrt att hålla på att köpa såna. Så vi får se hur det blir. Lägger upp recept sedan om de inte blev riktigt dåliga.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saras Träningsblogg
    26 oktober, 2013 at 23:46

    Kul! Jag vill ha receptet om de va bra å goa 😉

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: