Allt och inget

Motivation och ett dåligt beslut

Jag älskar verkligen att läsa träningsbloggar, de är så sjukt bra för motivationen. Jag har en teori om att alla mina tidigare försök till ett sunt liv har misslyckats pga bristen på träningsbloggar. Dessa i kombination med tidningar om träning, böcker om träning, tv-program om träning, filmer om träning. Ett tv-program behöver egentligen inte ens handla om träning – bara folk anstränger sig och springer lite gör mig motiverad att göra detsamma. Ja, detta har jag blivit. Jag tycker för övrigt att det finns alldeles för få tv-program om träning.

Läste Charlotta Sofias inlägg om personlighetsförändringar och skrattade så igenkännande. Så egentligen hade jag inte behövt skriva någonting här, förutom en länk till hennes blogg.

I övriga nyheter så drack jag två glas rödvin igår. Därför har jag vaknat en gång i timmen inatt och har förbannad huvudvärk idag. Det är så ovärt! Jag hade ju hellre dragit ut på en löprunda nu istället för att ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Ska se ”Remember the Titans” eller någonting annat som har med träning att göra och förbanna mitt dåliga beslut att suga i mig lite vin. Det är så tråkigt att inte göra någonting. Förr i tiden var detta mina helger – att ligga framför teven… Nu blir jag rastlös direkt. Så kan det gå.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  CharlottaSofia springer o trimmar
  27 oktober, 2013 at 20:24

  Jag tror faktiskt också att träningsbloggarna är en bidragande faktor till att jag hänger i! Nog för att jag älskar detta med träning och att springa men det blir liksom dubbelt så peppande när man läser om andras resultat, hur de lägger upp träningen. Och så är det ju så otroligt kul att veta att någon följer ens egen träning. Tycker att hela träningsbloggsvärlden är så vänlig och bjussig. Människor som springer oerhört mycket snabbare än mej kan säja att jag är grym och det känns som de menar det.

  Haha, sen var ju det där med personlighetsförändringen då. Känner att jag får ta det steg för steg och lära känna denna människan som plötsligt tycker TV-program med Gunde Svan är en bra grej och som bara: ”Näe..jag hoppar vinet. Vill kunna springa imorgon.” För den människan är tydligen jag nu?

  • Reply
   idaaspens
   28 oktober, 2013 at 19:06

   Träningsbloggsvärlden är verkligen go och peppande på alla sätt och vis. Det är så trevligt att läsa om hur det går för andra, och jag blir alltid så glad när jag får peppande kommentar själv 😀

 • Reply
  Cissi
  27 oktober, 2013 at 22:36

  Jag drack vin i fredags och kunde inte springa förrens i lördags kväll. Så ovärt! Åh visst hjälper andras och ens egen träningsblogg till!! Kan ju inte ha en träningsblogg och INTE träna! Hihihi jag tycker det är grymt roligt att läsa andra som kämpar och njuter av träning.
  Men nej, jag tycker fortfarande sport på tv är ap tråkigt… Men förändrad är jag för jag har inga problem att lägga ut pengar på ett par schyssta träningtights eller så men en ”vanlig” tröja för samma pris som tightsen… Skulle inte tro det!!

 • Reply
  idaaspens
  28 oktober, 2013 at 19:08

  Haha nä precis, ska man bara blogga massa undanflykter till varför man inte tränar så är det ju inte kul 😉
  Åh, det med träningskläder. Hade typ två plagg när jag började springa i somras… Nu: ÄLSKAR att införskaffa nya träningskläder och köper nästan aldrig ”vanliga” kläder… Tänk hur det kan bli!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: