Löpning

Lunchlöpning och stormvarningar

När man på ett helt naturligt sätt hamnar i ett samtal om löpning på lunchen: så himla trevlig grej! Gillar att prata om löpning. Uppenbarligen.

Vi kom bl.a. in på det här med intervallträning. Bra och viktig grej ju, men svårt att få till kan jag tycka. Vi kom fram till att det kanske är för att man springer själv? Man kanske ska vara minst två om man ska intervallträna? För hur ser det ut om man springer järnet och sedan helt plötsligt stannar mitt framför någon undrande person? Nej, men kanske inte ska tänka så, men jag gör det ändå… Man vill ju inte att folk ska tycka att man är konstig! 😉
Däremot har jag inget emot att kuta järnet uppför backar och sedan stanna, för folk fattar ju att man blir helt slut av att springa uppför…
Konstigt beteende att tänka så här kanske. Kanske beror på var man springer också, springer man i elljusspåret eller så kanske det inte är så märkligt, men man kanske inte intervalltränar på Avenyn.

Hade självfallet planerat att träna idag, men så började SMHI och alla jäkla tidningar och nyhetsprogram prata om stormen som är på väg mot Göteborg. Än så länge duggregnar det lite, så jag är rädd att de överdrev lite… De har liksom stängt ner hela Göteborg! Vilket antiklimax om det inte blir mer än så här.
Men men, det är två timmar kvar tills det skulle vara som värst, så vi får väl se…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras Träningblogg
  28 oktober, 2013 at 21:11

  Hahaha, intervaller på Avenyn! Det kanske vore något!! Men du!! Kom på tisdagar till slottskogen och träna med GRC! Intervaller och någon som säger åt dig vad du ska göra! Tycker intevaller kan vara så svårt att ta sig för själv!
  Ja den där nedrans stormen, den tvingade in mig och springa på bandet ist 😉

  • Reply
   idaaspens
   30 oktober, 2013 at 20:29

   GRC låter kul! Ska försöka våga mig på det någon gång! 😀
   (Och den där stormen – vad blev det? 15 minuter blåst typ!)

 • Reply
  Lina
  28 oktober, 2013 at 21:14

  Vi har helt galet väder i skåne… :-/

  • Reply
   idaaspens
   30 oktober, 2013 at 20:29

   Jag såg det!
   Här i Göteborg klarade vi oss rätt bra, blåste på rejält ett tag men det var över efter typ en kvart…

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: