Löpning

Höststorm och höstlov och morgonspring

Den där stormen som vi varnades så mycket för i Göteborg och som fick mig att hoppa över träningen i måndags… Den blev verkligen ett antiklimax! Det blåste till rätt rejält en stund, men gick över ganska snabbt. Nåväl, skönt att slippa strömavbrott.

Se förödelsen! 

IMG_8961

 

Hursomhelst så var jag rätt irriterad över ett missat träningstillfälle pga denna storm, så igår när jag för ovanlighetens skull hade lite sovmorgon så steg jag ändå upp tidigt och startade dagen med en kort löprunda. Det brukar jag aldrig göra, och hade det inte blåst rätt mycket då så hade det säkert varit en ganska angenäm upplevelse. Istället kändes det rätt trögt, benen orkade inte bära mig så bra och andningen var jobbig. Men det var ändå skönt att ha det gjort, och tur att jag gjorde det, för på eftermiddagen var det dags för AW som varade till in på natten…

IMG_8955
Morgonlöpningsredo!

 

För övrigt höstlov nu. Jobbade två dagar denna vecka, men nu får jag vara lite ledig. Skönt att få vila upp sig lite så man klarar av resten av terminen!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  30 oktober, 2013 at 21:56

  Skönt med lov och starkt jobbat med ett morgonpass! 🙂

  • Reply
   idaaspens
   31 oktober, 2013 at 10:14

   Tror morgonpassen blir skönare till sommaren. Burr, varför blååååser det så mycket i Göteborg!?

 • Reply
  Linnea
  30 oktober, 2013 at 23:36

  Du är så otroligt lik någon men jag kan bara inte komma på vem!!

  • Reply
   idaaspens
   31 oktober, 2013 at 10:14

   Någon snygg hoppas jag. Hoho! 😀

 • Reply
  Cissi
  31 oktober, 2013 at 11:35

  Härligt med morgonjogg när man väl kommit hem igen

  • Reply
   idaaspens
   31 oktober, 2013 at 20:41

   haha precis, det är då den är som bäst 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: