Löpning

Söndagsranten

Nej! Jag har ont i foten! Det känns oroväckande likt hur det kändes när jag fick de där satans överbelastningsskadorna i somras. Nu får det bli några dagars vila från löpning och hoppas att det snabbt går över.

Idag kände jag mig fortfarande inspirerad efter gårdagens lopp, och det blev inte sämre av att läsa bloggar om fantastiska prestationer igår. Jag syftar mest på Saras och Linnéas. Så idag vaknade jag pigg och glad och kroppen kändes okej, så efter att ha kollat så allt är klart inför jobbet imorgon cyklade jag iväg till gymmet. Jag ville bara springa och springa, och sprang gjorde jag… På löpband som kanske inte är det mest skonsamma för fötterna, särskilt inte när man inte har så bra inneträningsskor. Men det kändes bra så jag sprang på. Och snabbt sprang jag, för nu vill jag ju bli bättre! Efter en timme på crosstrainer och löpband kände jag mig nöjd och tog mig hem.

bild

Så fort jag var hemma kände jag att foten inte kändes bra. Nu är jag livrädd för att inte kunna träna som jag vill, så jag ska försöka vara lite förebyggande och alltså ta det lite lugnare med löpningen ett tag. Det finns ju annat man kan träna.

Nåväl. Det var min rant om foten. Sånt måste man också ranta om.
Nu ska jag bege mig mot stan och roa mig på annat sätt, nämligen se Gipsy Kings på Konserthuset. Ett stort event för en flamenconörd! Olé!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lina
  3 november, 2013 at 19:43

  Åh nej, hoppas det inte r ngt allvarligt med foten!!

  • Reply
   idaaspens
   3 november, 2013 at 23:17

   Hoppas jag med! Ska försöka vara snäll mot foten denna vecka och då tror jag det blir bättre… Men sjukt störigt är det i alla fall!

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  3 november, 2013 at 20:28

  Åååh tack söta du! Du är ju inte så tokig du heller 🙂
  Men du trist med foten…håll dig till spinning ett tag kanske när du ska träna konditionsträning! Det är ju skonsamt för fötterna 🙂

  • Reply
   idaaspens
   3 november, 2013 at 23:18

   Helt sant! Har bokat in mig på några spinningpass till veckan, så nu blir det åka av!

 • Reply
  Linnea
  4 november, 2013 at 08:34

  Hoppas foten repar sig efter lite vila! Och tack för de fina orden, kul att andra oxå njuter av ens lopp. 🙂

  • Reply
   idaaspens
   4 november, 2013 at 21:00

   Jag njuter verkligen av andras lopp, nästan mer än av mina egna 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: