Allt och inget

Fjärde dagen

Dag fyra av fotsmärtan, och nu händer det grejer!
Vaknade som vanligt imorse och hade skitont. Var rädd att jag ej skulle kunna vara med på dagens flamencolektion, men bestämde mig för att åka dit ikväll ändå, man får väl sitta och titta på i värsta fall… tänkte jag.
Så drog jag på mig flamencoskorna (klackar och allt!) och började stampa. Borde ju göra ont när man har ont i foten. Men smärtan var som bortblåst! Bara sådär! Sjukt. Tror faktiskt att klackarna var skonsammare för smärtan, för med vanliga skor trampar jag rätt på det onda. Så kan det gå.

Nu hoppas jag att detta betyder att smärtan är på väg bort helt och hållet så jag kan börja springa igen! Ska i alla fall på spinning imorgon, det kommer jag klara av. Känns gott. Snart på banan igen!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: