Allt och inget

Hen måste väl finnas nånstans!

I’m on a mission!
Jag ska gå på alla spinningpass på friskis och hitta en instruktör som passar perfekt för mig. Lagom pepp ska hen vara och så självklart ha grymt bra musik. Det ska väl inte vara så jäkla svårt att hitta? Hittade en sådan i Umeå och jag måste hitta en sådan här också!

Minns när jag var på mitt typ tredje spinningpass någonsin. Det var i Umeå och helt plötsligt körde instruktören igång en låt av ett band som verkligen var det sista jag hade förväntat mig. Sedan var jag såld. Låten var av spanska ska-bandet Ska-P och jag känner typ en person som ens hört talas om dem… Nåja, det var magiskt. Jäklar vad jag trampade. Att hitta en sådan instruktörslyckträff här känns lite hopplöst, men jag ska försöka. Därför är jag on a mission, så att säga.

 

Och därför blir det spinning idag igen. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  10 november, 2013 at 17:17

  Jag tycker de har många bra spinningpass på Turion! är det där du tränar? 😀

  • Reply
   idaaspens
   10 november, 2013 at 20:32

   Japp, Turion it is!
   Dagens spinning var rätt bra. Bäst hittills, testat tre nu! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: