Allt och inget

Lördag

Åh, äntligen lördag!
Äntligen träning igen!

Har ju haft noll energi i veckan, t.o.m. att jobba har varit enormt tungt.
Inatt har jag sovit ikapp lite, 12 timmar tror jag det blev (oops!), så välbehövligt. Har precis ätit lite Supergröt och är taggad till tusen för att äntligen ta mig ut och springa igen. Ska bli så himla skönt (hoppas jag). Måste tyvärr försöka jobba rätt mycket i helgen så jag hinner ikapp med all bedömning, men jag ska då passa på att träna medan det fortfarande är ljust ute.

Längtar så tills jag är i fas på jobbet igen, och således kan sova bättre och orka träna ordentligt igen. Saknar det så.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  charlottasofia
  16 november, 2013 at 14:05

  Vad skönt att du fått sova ut! Hoppas det blir/blev en riktigt fin springtur.

  Läste inlägget under också: Nej, jag tycker inte att man ska behöva bli helt urlakad av jobbet. Av lärare i min närhet förstår jag att det är mycket jobb och många som sitter hemma och försöker jobba ikapp på icke ordinarie arbetstid. Helt sjukt att lärare är en så underskattad yrkeskår.

  • Reply
   idaaspens
   16 november, 2013 at 17:43

   Att vara lärare är helt vansinnigt roligt, har svårt att se mig själv jobba med något annat, men attans jobbigt ibland…
   Lyckades iaf få till en springtur idag! Tur att helgerna finns!

 • Reply
  Saras träningsblogg
  16 november, 2013 at 14:37

  Yej! Lycka till med springet och hoppas det ger dig lite extra energi att beta av lite omdömmen!!

  • Reply
   idaaspens
   16 november, 2013 at 17:44

   Extra energi definitivt, men svårt att komma igång med jobbet ändå…
   hmmm… det är ju en dag imorgon också 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: