Löpning

Nytt på nätet, och så lite nedräkning.

Var borta från bloggosfären några dagar i veckan, och när jag var tillbaka stod det om Skosulan på varenda blogg jag besökte. Precis vad jag hade behövt för fem månader sedan när jag började springa och jag tyckte att det var jättesvårt att hitta vettiga och framförallt aktiva bloggar om löpning. Nu har jag lyckats rätt bra med att hitta inspiration ändå, men är redan imponerad av Skosulan, som nu kan visa mig åt rätt håll i löpningsbloggosfären.

bild

Idag är det 181 dagar kvar till Göteborgsvarvet. Jag kör nedräkning. Ibland undrar jag om det är en bra idé, för det kan vara lite stressande. 181 dagar är inte så himla länge! Med lite snabb matte gissar jag att det är ca 153 dagar sedan jag började springa (tiden går fort!), och alltså bara 181 dagar kvar att träna upp halvmaraformen. Kände att den matematiken gav mig lite spark i baken!

Idag gissar jag att många löpare kommer bege sig ut i Göteborg, sicket väder! Själv kör jag Voltaren på foten efter gårdagens löpning och satsar på ett pass på gymmet istället. Det får funka det också.

Följ min blogg med Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Andreas
  17 november, 2013 at 11:55

  Det kommer att gå fort, plötsligt är du där vid startlinjen i GBG!

  • Reply
   idaaspens
   17 november, 2013 at 15:43

   Precis det jag är rädd för, haha!

 • Reply
  Saras Träningblogg
  17 november, 2013 at 16:33

  Ja visst är skosulen toppen 🙂
  Oj ja nu går det snabbt!! Längtar!! 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: