Allt och inget

Underbara sol!

IMG_0148

Det kändes inte jätteinspirerande att stänga in sig på gymmet en sådan här dag, så jag ändrade planerna och bestämde mig för att vara ute idag istället. Risken för att det inte blir många fler såna här fina dagar i år är ju ändå rätt överhängande. Har rätt ont i kroppen efter gårdagens löpning, så en promenad i solen var perfekt återhämtning! Älskar dessutom min del av Göteborg, det är så fint här och är man ute efter träning så är den också perfekt pga alla backar!

Precis som jag förutspådde var det många löpare ute idag. Flera gånger under promenaden kände också jag för att börja springa, men med tanke på min onda fot hade det varit rätt korkat, så jag lyckades låta bli.

IMG_0105Toppen av Göteborg! 

IMG_0135Det var verkligen en perfekt söndag. Efter all stress den senaste tiden var det precis vad jag behövde. Vilken effekt lite sol kan ha!

IMG_0149Sol! 

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  17 november, 2013 at 19:11

  Bra att någon av oss är smart!
  (Hälsar hon som har svårt att låta bli att springa liiiite trots fot-ont…) 😛

  • Reply
   idaaspens
   17 november, 2013 at 21:32

   Förstår dig verkligen!
   Så fort jag såg någon idag som sprang blev jag sugen på att haka på… 😉

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  17 november, 2013 at 20:52

  Underbara sol!

  • Reply
   idaaspens
   17 november, 2013 at 21:33

   Jaaa! Får nästan en chock varje gång jag ser den!

 • Reply
  Lina
  19 november, 2013 at 11:55

  Åh soooool!!!

  • Reply
   idaaspens
   19 november, 2013 at 22:45

   Eller huuuuur! Mera sånt!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: