Allt och inget

Lördag hela veckan?

Om alla dagar ändå vore lördagar! Vad mycket man skulle hinna!

Idag har jag hunnit jobba några timmar, tvätta kläder OCH träna. Den perfekta dagen liksom. I alla fall om man ser till minska-stress-problematiken. Orosmolnen kring jobbet börjar sakteliga minska, några dagar till med disciplinerat bedömningsarbete så ska jag kanske lyckas sätta betyg i tid även denna termin…

Idag var jag riktigt sugen på att ta mig ut på en löprunda, men med tanke på foten så fegade jag ur. Det kändes ju bra förra veckan också, och så boom (!), ut och springa och jag började halta igen. Istället blev dagens träningspass två timmar flamenco i lägenheten. Ska uppträda om ett par veckor, så det är väl av yttersta vikt att jag lägger lite extra fokus på dansen nu, så jag inte gör bort mig. Flamenco är ju inte jättebra om man har ont i foten, men två timmars stampande senare känner jag ingenting. Kanske jag vågar springa imorgon? Jag hoppas på det! Att åka till gymmet och träna är helt otänkbart just nu, tar för lång tid av tid som inte finns!

IMG_0183Tränade i full mundering förstås – för att få in den rätta känslan!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linnea
  23 november, 2013 at 23:50

  Vad häftigt med flamenco! Kan du inte lägga upp en liten film?

  • Reply
   idaaspens
   24 november, 2013 at 13:44

   På mig själv? 😉
   Hehe, kanske någon gång i framtiden.. Om jag känner mig modig! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: