Allt och inget

It’s alive!

Man kan då inte anklaga denna blogg att uppdateras för ofta. Men det har sina förklaringar, och jag tror att jag kommer att komma igång snart igen. Hoppas jag har några få läsare kvar trots allt!

IMG_0351Den senaste tidens träning har till största delen bestått av flamenco, eftersom det var uppvisning i lördags. Inte alls ett trauma som förra gången, den här gången var det faktiskt nästan bara roligt. Flamenco är för övrigt riktigt bra träning ibland, hela kroppen får arbeta. Och så är det så himla roligt också. Kan verkligen rekommendera det. I Göteborg finns nybörjarkurser för den nyfikne på World Dance Company.

Nu är det snart kväll, och jag ska ta tag i lite jobb. Inom några dagar är alla betyg satta, och det är sjukt hur mycket jag längtar. Stressen som mitt jobb innebär i betygstider är inte kul.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: