Löpning

Lycka i halka

Äntligen tog jag mig ut på en löprunda!
Snacka om att det ändå är den bästa medicinen mot ett stressat huvud. Tänkte inte på jobbet en sekund, kände mig bara så lycklig över att springa igen.

Det blev dock bara blygsamma 4,24 km, vilket ändå kändes okej med tanke på att jag hade tänkt mig typ två… Vill ändå mjukstarta nu när det blivit lite väl lång paus från löpning. Och så att det kunde vara så himla skönt att springa i vintertemperatur! Who knew? Lyckades klä mig rätt, vilket jag ju tycker är rätt svårt. Och benen kändes starka, och konditionen kändes också bra. Hade nog kunnat köra några kilometer till faktiskt.

IMG_0356Isigt! 

Underlaget var inte direkt optimalt, men de nya broddarna funkade kanon! Kunde springa på nästan lika snabbt som jag brukar, tog det lite lugnt i nedförsbackarna bara.

IMG_0355

Duenorth traction aids, 299 kr från Stadium. Värt! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  9 december, 2013 at 22:04

  Kul att de funkade bra 🙂

  • Reply
   idaaspens
   13 december, 2013 at 19:32

   Ja! Känner lite att vintern är räddad 🙂

 • Reply
  Linnea
  9 december, 2013 at 22:54

  Broddarna ser jättebra ut! Jag har billiga som man kan köpa i vilken affär som helst. Funkar bra men de där ser bättre ut.

  • Reply
   idaaspens
   13 december, 2013 at 19:32

   Ja, de funkade verkligen kanon!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: