Löpning

Vinterlöpning

Som alltid när det gäller löpning i annat väder än sommarväder har jag problem med utrustning. Det brukar lösa sig, men tycker att det kan vara svårt innan man har hittat rätt.

Min stora fundering i utrustningsväg just nu har med snön och halkan att göra. Vet att det finns vinterlöparskor, men för min del känns det lite överkurs att köpa sådana. Tipsades om broddar, så jag gick till Stadium och letade. Där tipsade de om Duenorth traction aids. Känner mig lite skeptisk av någon anledning, men ska nog bege mig ut en sväng strax och testa. Det är definitivt halt ute nu i alla fall, bra testväder.

IMG_0354

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saras Träningblogg
    9 december, 2013 at 20:17

    Broddar är ju kanon när man inte vill ha vinterskor…dock tycker jag att om det är snö kommer det gärna in och fastnar som klumpar mellan broddarna och skon…men i bara halka funkar det toppen 😀

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: