Allt och inget

Man skall inte slappna av, för då…

Hej kroppen! Jag hatar dig lite!

Har haft en intensiv jobbhelg med bedömning och i ungefär samma sekund som alla betyg var satta kände kroppen att ”nu mår Ida alldeles för bra” och gav mig hosta och halsont. Det är så typiskt. Så här är det alltid. Så fort det vankas lite ledighet så… Nåja, jag hoppas att det är någon slags endagsförkylning, för jag är så vansinnigt sugen på att bege mig ut och springa! Nu när jag inte behöver kvällsjobba mer detta år hade det varit trevligt.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  16 december, 2013 at 00:41

  Men nej, vad surt 🙁 Men det är något med det där va, när kroppen slappnar av efter intensiv period så sätter bacillerna tänderna i en? Hoppas det är snabbt övergående. Krya!

  • Reply
   idaaspens
   18 december, 2013 at 22:58

   Det känns som att det håller på att bli bättre. Hoppas! 🙂

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  16 december, 2013 at 08:45

  Näää! Stackare! Krya på dig!

  • Reply
   idaaspens
   18 december, 2013 at 22:58

   Tack! Jag jobbar på det!

 • Reply
  Lina
  17 december, 2013 at 20:49

  Bläää krya på dig!

  • Reply
   idaaspens
   18 december, 2013 at 22:58

   Jaaa bläää var det rätta ordet!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: