Allt och inget

Jullov!

Jag är så träningssugen! 
Men den här förbannade förkylningen är verkligen envis, och idag efter skolavslutningen slog den till ordentligt. I väntan på bättre tider läser jag ”Runner’s world” som tipsar om hur jag ska göra för att inte skippa löpträningen i vinter. Bra grej den där tidningen.

IMG_0467

 

Och nu är det äntligen jullov. Eller tid som jag har jobbat in under året och äntligen ska få njuta av. Väskan är packad och imorgon bär det äntligen av norrut. Ungefär halva den där lilla väskan innehåller träningskläder, så nu när jag ska dra dem 135 mil eller liknande är det väl verkligen bäst att jag använder dem också.

IMG_0469

 

Åh vad jag är sugen på att springa!
Ska njuta av vartenda steg när jag får träna lite igen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  20 december, 2013 at 22:40

  Hoppas du får ett härligt jullov 🙂

  • Reply
   idaaspens
   21 december, 2013 at 11:31

   Tack! Du med!
   Det förtjänar vi nu. Pust!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: