Löpning

Nyårslöfte

IMG_0470

I år skulle jag faktiskt kunna avge ett nyårslöfte. Jag gör aldrig sånt i vanliga fall.
Nyårslöftet för 2014 skulle kunna vara: Komma i form och springa Göteborgsvarvet. 

147 dagar kvar nu. Inte alls särskilt lång tid. Förkylningen som inte vill släppa förstör det lite för mig, men jag satsar på att komma igång stenhårt så snart jag kan andas ordentligt igen. Hade velat backträna lite i kära Ormbergsbacken nu när jag ska till Luleå, men kom på att folk ju lär åka slalom där nu… Om det är tillräckligt med snö alltså. Nåja, den som lever får se. Hade också velat passa på att åka lite längdskidor när jag är uppe i norr, men jag har ju inga sådana! Typiskt.

Det ska i alla fall tränas i jul.
Jag vägrar att låta all julmat och dryck och osunt leverne ta över totalt denna jul.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  21 december, 2013 at 12:43

  Samma här! Måste få igång träningen igen och inte sjunka ner i sockerträsket i jul! Bara de här jäkla sjukdomarna kunde ge med sig….

  • Reply
   idaaspens
   21 december, 2013 at 15:28

   Eller hur. Sjukdomar är så onödiga!

 • Reply
  Lina
  21 december, 2013 at 17:53

  Håller med er…måtte alla sjukdomar bara försvinna nu bums!

  • Reply
   idaaspens
   22 december, 2013 at 21:39

   Ja verkligen bums! Imorgon ska jag ut och springa hur jag än mår. Jag ska! Så less på att vara sjuk!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: