Löpning

Tillbaka på samma gata…

Nu har jag testat att springa i snö och minusgrader, och det gick ju kanon! Broddarna funkade utmärkt, efter ett tag glömde jag bort dem helt och hållet och bara körde på. Sprang på samma vägar som i somras då jag började jogga, kändes bra att vara tillbaka ett halvår senare och faktiskt inte ha gett upp löpningen. Önskar i och för sig att formen vore lite bätrre, men eftersom jag knappt orkat/hunnit träna den senaste tiden så kändes den ändå okej. Nu kan det bara bli bättre.

4,3 kilometer sprang jag i alla fall ihop under gårdagens runda.

IMG_0554

Hade tänkt hinna med lite löpning idag också innan all julaftonshets sätter igång, men tempen ligger just nu på -13 och det känns lite väl kyligt faktiskt… Hinner det bli några grader varmare under den närmsta timmen så drar jag ut, men annars så känns det ändå okej att vara springledig på julafton väl?

God jul hörni!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saras Träningsblogg
    24 december, 2013 at 12:03

    Bra jobbat! Jag täblte ta mog en tomtejogg idag i regn och blåst! 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: