Löpning

Dagens sköna löpning

Efter cirka 10 sekunder stod det klart att jag under dagens runda inte skulle satsa på att jaga tider. Jag skulle satsa på att ta mig runt utan att bryta något ben. Men isen var inte så farlig överallt och det blev en skön runda trots allt. Jag riktigt njöt av att vara ute och röra på mig, trots mörkret och den absoluta avsaknaden av folk. Istället var det jag ensam med mina tankar och min musik. Det var underbart.

IMG_0681

6,19 km visade Garmin, and I’ll take it! Det är en kilometer längre än i förrgår, och alla framsteg är bra framsteg. Det är så himla skönt att vara igång igen. Nu är det bara att köra på. Ska jag sätta upp några mål, så får det nog bli att vara uppe i åtminstone 10 km om en månad. Det ska väl inte vara en omöjlighet.

IMG_0682

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  30 december, 2013 at 10:35

  Skönt att du är på g! 🙂

  • Reply
   idaaspens
   31 december, 2013 at 16:39

   Ja! Det har varit så tråkigt med svacka/stress/sjukdomar… Men nu äntligen! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: