Löpning

Nyårslöpet

IMG_0725

Årets sista löpning blev också en av årets skönaste rundor.
-7 ute och lätt snöfall. Och så det bästa av allt: hann ut medan det fortfarande var ljust (inte det lättaste i Norrbotten i december). Och så lyckades jag öka distansen lite också, även det positivt. Klarade mitt eviga mål med att springa de första 5 km på under 30 min, men det var rätt tungt eftersom jag var tvungen att kuta som en dåre i en lång uppförsbacke för att klara det. Men skam den som ger sig.

Nöjd att jag lyckades ta mig ut och springa lite så här på årets sista dag. En fin symbolisk grej som får avsluta året då jag började springa. 

IMG_0729

karta

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Grått snöspring | Träningsblogga
    30 december, 2014 at 14:41

    […] från igår) men okej löprunda. Har planerat att springa imorgon också, sprang på nyårsafton förra året och det var ett så bra avslut på året så jag vill gärna göra det igen. Men vi får väl […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: