Löpning

Samtal om löpning

Är nu tillbaka i Göteborg efter den härliga julledigheten. Alltid lite ångestladdat att lämna familjen i Luleå. Tur för mig att jag var bjuden på middag igår kväll, så jag slapp sitta hemma i min ensamhet och sakna familjen.

Som vanligt när jag pratar med folk så lyckades jag igår få in löpning i samtalen (en märklig förmåga jag fått sedan jag började springa). Precis som jag tycker att det är inspirerande att läsa bloggar och tidningar om löpning, så är samtal ett fantastiskt motivationsmedel. Jag berättade om hur jag alltid har hatat löpning (så tråkigt!) och hur jag nu älskar det (så jäkla kul!), om Midnattsloppet och om Göteborgsvarvet, och om vinterlöpningen osv osv. När jag sätter ord på min egen löpning, då blir jag nästan imponerad över mig själv, att jag har blivit den här springande personen som jag vill vara. Rätt häftigt!

Speaking of which. Ska försöka mig på en kort runda nu. Har degat på hemma hela dagen, så nu har det blivit mörkt ute… Men jag får väl skylla mig själv, bita i det sura äpplet och springa trots mörkret. Nog ska det väl gå.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  5 januari, 2014 at 20:15

  Och då är det PERFEKT att skriva i bloggen att man ska ut, för då kan man inte med att låta bli…. 😀

 • Reply
  Saras Träningblogg
  5 januari, 2014 at 22:00

  Visst är det inspirerande!! Det är nästan lika kul att PRATA löpning som själv löpningen 😉

  • Reply
   idaaspens
   5 januari, 2014 at 23:24

   Ja verkligen. Ibland är det nästan ännu roligare! 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: