Löpning Lopp

Winter Run

Snart (?) är det vår och en ny loppsäsong. Vad kul det ska bli! Mitt första inplanerade lopp har jag i mars, men redan nästa vecka kan man om man vill springa Winter Run i Göteborg. Herregud vad jag är sugen! Men ärligt talat så känns 10 km som lite överkurs för mig just nu. Senast jag sprang den distansen var väl… Midnattsloppet? Hursomhelst, det verkar ju verkligen hur kul som helst! Nästa år, då jäklar.

http://www.winterrun.com/

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  7 januari, 2014 at 07:53

  Jooo! Klart du klarar det 🙂

  • Reply
   idaaspens
   7 januari, 2014 at 18:28

   Hmmm, kanske!
   Men jag hoppar det nog ändå… eller kanske inte… eller… ahh.. jag får se! 😉

 • Reply
  Runner's High - om endorfiner, livet och kärleken till löpning.
  7 januari, 2014 at 22:17

  Kul att redan ha ett inplanerat lopp, man blir så peppad då!

  • Reply
   Ida
   8 januari, 2014 at 20:10

   Ja verkligen. Känns gott att ha något att träna för! Eller, det har man ju alltid iofs.. Men du vet 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: