Allt och inget

Så kan man starta en helg

Det är fredag! 
Det är helg!
Äntligen! 

Nog är man lite mör så här första arbetsveckan. Och så här efter första arbetsveckan. Pust och stön. Fullkomligt utmattad. Det är tur att man har kul på jobbet i alla fall!

Eftersom det är lite svårt att ta sig ut och träna när man har kommit hem från jobbet och sett sin soffa, så gjorde jag som så idag att jag tog med mig träningskläderna till jobbet, och åt en stor tallrik av Paulúns Supergröt innan jag lämnade jobbet idag. Och åkte raka vägen till gymmet!

IMG_0944

 

Var sugen på att provspringa mina nya skor (och så är jag så fjantig att jag vill ”spara” dem lite och inte använda dem utomhus riktigt ännu, passar på att använda dem som inneskor ett tag), så jag vågade mig faktiskt på ett löpband idag för första gången sedan jag sprang för hårt på ett och fick ont i foten i flera veckor. Några kilometer vågade jag mig i alla fall, och det kändes kanon! Försökte träna lite magmuskler också, men det gick knappt! Fortfarande träningsvärk sedan i måndags. Och det är fredag idag! Vansinne!

IMG_0951

 

Men en himla bra start på helgen, som nog aldrig hade inträffat om jag hade åkt hem efter jobbet. Nej, man får försöka hitta olika lösningar för att göra träningen till en del av vardagen. Detta sätt kan nog vara ett. Gott!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Linnea
  11 januari, 2014 at 08:53

  Jag har kommit på vem du är lik! Spiderchick! Läser du hennes blogg?

  • Reply
   idaaspens
   11 januari, 2014 at 18:37

   Nej, det gör jag inte. Men nu kanske jag måste börja! 😀

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  11 januari, 2014 at 11:10

  Härligt! Fredagsfys före fredagsmys är det bästa 🙂

  • Reply
   idaaspens
   11 januari, 2014 at 18:40

   Ja, verkligen! Måste komma ihåg den goa känslan 🙂

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  11 januari, 2014 at 12:50

  Jamen ja! Håller med Linnea. Det är ju Spiderchick du är lik! Har liksom tyckt att det varit något bekant över dej men inte kunnat sätta fingret på det.

  Haha, ja, jag var också lite så med mina nya skor. Gjorde lite ont i hjärtat att plaska igenom vattenpölar med dem.

  • Reply
   idaaspens
   11 januari, 2014 at 18:41

   Denna Spiderchick. Hur har jag missat? Måste börja läsa. Hon verkar ju bra 🙂

   Haha ja, behöver egentligen ett par bra inneskor också, så jag passar på att använda dessa inne ett tag innan jag börjar plaska i vattenpölar 😉 Men en vacker dag måste jag ju!

 • Reply
  Anna (Peace, Love, and Running)
  11 januari, 2014 at 13:38

  Nya skor är bäst. 🙂 Låter som en fin start på helgen!

  • Reply
   idaaspens
   11 januari, 2014 at 18:42

   Ja! Mycket fin start! Måste starta mina helger så lite oftare 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  11 januari, 2014 at 15:01

  Hehe! Känner igen det där (att försöka träna med träningsvärk som har hållt i flera dygn) Det brukar gå sådär… Men bra försök! 😉

  • Reply
   idaaspens
   11 januari, 2014 at 18:42

   Haha, jamen testar man så kan man ju inte riktigt veta 😉
   Eller jo, det kan man väl egentligen.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: