Allt och inget

Den stora återhämtningen

Vi kan väl kalla detta för den stora återhämtningsdagen.
Sov till 10:30. Somnade om vid 13. Sov till 15. Tvingade mig till affären, och sedan har jag halvslumrat i soffan resten av dagen. Helt otroligt. Första jobbveckan som satt sina spår? Glad att jag tränade igår efter jobbet, så jag inte behövde känna någon större press idag, även om jag såklart blev enormt besviken då energin verkligen inte infann sig idag. Nåja, imorgon lär jag ju vara desto piggare!

En sak som har hänt med mig sedan jag började träna är att jag förutom bloggar och tidningar om löpning också slukar alla tv-program där folk måste anstränga sig fysiskt. Det är ”I huvudet på Gunde Svan”, ”Patrik möter”, ”Drömmen om Sotji”, ”The Biggest Loser”. I ”Vinterstudion” idag hade de ett inslag om hur elitskidåkarna tränar. Satt som klistrad! Så imponerad av sånt. Sport överlag har blivit ännu mer intressant för mig, för jaaa, tävling, det är ju imponerande hur folk orkar! Ja, även fyrans ”Det största äventyret” tycker jag är fantastiskt. Så nu sitter jag så här, klistrad framför TV4.

IMG_0962

Hoppas ni har en mysig helg med mycket träning och mycket återhämtning!
Själv ser jag fram emot att få röra på mig imorgon. Inspirerad av alla dessa imponerande idrottsmänniskor.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: