Löpning

Lyckan efter en lyckad löprunda

Vilken dag och vilken löprunda! Fantastiskt på alla sätt och vis. 

IMG_0993

Vaknade idag fullständigt utvilad (hurra!), åt supergröt och drack en espresso, såg att det var -1 ute, och sol! Snacka om att energinivån sköt i höjden! Pigg och glad tog jag på mig löparskorna och drog ut. Var lite inställd på att denna runda skulle bli längre än de senaste så jag tog några omvägar på min vanliga runda, och njöt av nästintill varje steg.

IMG_0979

Vid fem kilometer stod klockan på 29:27, och återigen lyckades jag med mitt eviga mål 5 km under 30 min… Men! Jag måste nog lära mig att lägga undan det målet, för jag var fullständigt utmattad när jag hade nått dit. Där och då trodde jag att det skulle bli raka vägen hem därifrån.

Men så kom den andra andningen och jag körde på. När jag nästan var hemma låg jag på 7 km, och då kände jag att om jag inte tar 3 km till idag, då kommer jag aldrig göra det. Så jag tog ytterligare en omväg och när jag var hemma stannade klockan på 10,01 km! LYCKA! Så vansinnigt nöjd. Trodde knappt att jag hade en mil inom mig, men det gick ju. Och det gick rätt bra också. Det var inte så att jag dog av utmattning när jag kom hem. Fasen vad härligt! Senast jag sprang en mil var på Midnattsloppet i augusti. Nu känner jag verkligen att jag är på banan igen. I love it, I love it, I love it.

IMG_0992

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Saras Träningblogg
  12 januari, 2014 at 20:42

  Wuuuhuuu!! GRYMT BRA JOBBAt!!! Klart du har det i dig!! 😀

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  12 januari, 2014 at 21:10

  Alltså, du är så jädra grym! Tiderna du springer på: Djupt impad!

  • Reply
   idaaspens
   13 januari, 2014 at 20:57

   Wow, blir alldeles rörd av att du är impad!

 • Reply
  Rund är också en form!
  12 januari, 2014 at 22:48

  Grymt jobbat!
  Och vilken galen öppning… Hehe! 😉

  • Reply
   idaaspens
   13 januari, 2014 at 20:58

   Haha, ja, öppningen var lite onödig faktiskt! 😀

 • Reply
  Anna (Peace, Love, and Running)
  13 januari, 2014 at 14:57

  Åh vad härligt! Bra sprunget! 🙂 Låter ju som om du hade en fantastisk runda!

  • Reply
   idaaspens
   13 januari, 2014 at 20:58

   Ja, jag är fortfarande lite lyckorusig av den faktiskt!

 • Reply
  Linnea
  14 januari, 2014 at 00:15

  Låter helt Amazing, grym är du!!

  • Reply
   idaaspens
   14 januari, 2014 at 21:15

   Det var helt amazing! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: