Allt och inget

Tre snabba

Ska bara lite snabbt berätta om tre saker ikväll.

1. Ett vinnande koncept:
Att ta med träningsväskan till jobbet. Finns inte en chans att man skulle skippa träningen efter att ha dragit den till en helt annan kommun och allt (lät dramatiskt, den kommunen ligger enormt nära). Idag blev det intensivjympa, och holy crap vad det var svettigt. Älskar de passen, en riktig genomkörare får man.

2. Löparnörden jag har blivit:
Vi började prata om kylan idag. Jag skämtade med mina kollegor om att det märks att de inte är från Norrbotten (tror jag kallade dem veka), och en av dem sa: ”Ja, jag hade ju aldrig dragit ut och joggat en mil igår till exempel”. Och jag kände direkt: Åh, en minusgrad, perfekt löpväder ju! Den personen har jag blivit. Den personen alltså.

3. Träningschemat:
Det som jag gjorde igår. Har redan spruckit! Egentligen inte på ett dåligt sätt eller så, måste bara ändra om lite. Det är rätt irriterande dock, för jag såg fram emot att vara träningsledig imorgon. Dock visade det sig att jag har en eftermiddagskurs som jag måste gå på på onsdag och hade glömt bort, så jag hinner inte till Skivstång som jag hade tänkt premiärtesta då. Nåja, en annan gång. Istället blir det spinning imorgon. Har ju mitt vinnande koncept: packa träningsväskan på kvällen och bara ta med den till jobbet. Så löser sig allt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna (Peace, Love, and Running)
  14 januari, 2014 at 13:40

  SÅ bra. 🙂 Och hurra för DEN personen! Och bra att kunna stuva om i träningsplaneringen när det behövs!

  • Reply
   idaaspens
   14 januari, 2014 at 21:15

   Ja, jag älskar att vara den personen!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: