Löpning

Transportlöpning och fartrekord. Och peppiga elever.

IMG_1011

Idag tänkte jag äntligen testa att springa hem från jobbet igen. Och det gick så bra!

Tyckte att det kändes lite jobbigt att visa sig i löparkläder inför eleverna (haha, jag vet inte varför), men det var nog det smartaste för jäklar vilken pepp de gav mig när jag skulle bege mig iväg. Fick en sådan här rolig kommentar också: ”VA! Ska du springa hem i det här vädret? Ja just det, du är ju från Norrland.” Peppiga elever, som att ha en egen liten hejarklack, det skulle man alltid ha!

Vet inte om det var eleverna som gjorde det, eller vad det var var, för trots lätt snöfall och hyfsat mycket vind lyckades jag fixa pb! 5 km på 28:40. Lyckan är enorm!

IMG_1012

Hela vägen hem blev 5,37 km. Helt perfekt löpning att avrunda arbetsdagen med. Och så är dagens träning gjord när man kommer hem. Helt otroligt smart detta ju. Så det kommer jag definitivt göra om. Ett par gånger i veckan kanske?

IMG_1015

De två senaste springturerna har verkligen varit lyckorusgivande. Hur ska jag kunna toppa detta gång på gång för att hålla kvar lyckoruset? Helt sjukt hur mycket jag älskar löpning just nu.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  16 januari, 2014 at 19:03

  Men åh, min kommentar ville inte fastna. Försöker igen med risk för dubletter för jag vill verkligen skriva hur mycket du inspirerar och hur enormt duktig du är! Grattis till PB 🙂

  • Reply
   idaaspens
   16 januari, 2014 at 21:39

   Men snälla snälla du!
   Och du vet nog redan att jag tycker att du är så sjukt inspirerande. Älskar att du uppdaterar din blogg så ofta också så det nästan alltid finns ny inspiration att läsa där 🙂

 • Reply
  Julia
  16 januari, 2014 at 19:54

  Jäklar va härligt!! Grattis 😀 sv; ja testa! de blev supergoda 😀

  • Reply
   idaaspens
   16 januari, 2014 at 21:39

   Tack! 😀
   Ja, jag ska definitivt testa dem. Ska gå och handla äpplen imorgon efter jobbet 🙂

 • Reply
  Mias steg
  16 januari, 2014 at 21:27

  Vad kul med pb! Vad härligt att springa hem från jobbet och med egen hejarklack! Jag stressar från jobbet till förskolan för att hämta två barn istället – räknas nästan också som ett träningspass eftersom alla overaller ska på och av! 🙂

  • Reply
   idaaspens
   16 januari, 2014 at 21:41

   Haha, ja, förskolehämtning låter som ett riktigt träningspass!
   Och det där med hejarklacken, den är verkligen kanon. Tror jag hade minst tio 14-åringar som önskade mig lycka till med löpningen idag 😀

 • Reply
  Älskade inspirationsbloggar | Charlotta Sofia springer & trimmar
  16 januari, 2014 at 21:28

  […] på det idag, hur mycket jag inspireras av de bloggar om träning jag läser. När jag såg Idas härliga inlägg om transportlöpning och fartrekord så ville jag nästan snöra på mej skorna igen och ge mej ut. […]

 • Reply
  Löp- och köpsug | Träningsblogga
  15 januari, 2015 at 14:11

  […] med löpningen för att undvika ytterligare överbelastningsskador. Men minns tiden då jag sprang hem från jobbet var och varannan dag. Det var tider […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: