Allt och inget

Vinterpromenad och veckosummering

Har ont i båda mina knän idag. Vad är det? Man kan väl inte få träningsvärk i knäna? Någonting jag gjorde på loppet igår? Enormt frustrerande, och hoppas att det är ruskigt snabbt övergående. Kanske bara lite stel, det var ju kallt som satan innan och efter loppet. Nej, jag vet inte vad det är.

Idag har det varit kanonväder i Göteborg. Ingen löpning, pga onda knän men en promenad fick jag till i alla fall. -3, snö på marken och sol, och så Maratonpodden i öronen. En perfekt söndagspromenad det.

IMG_1088

Dags att summera träningsveckan också. Gjorde ju ett träningsschema i förra söndagen, som jag inte hållit mig till, men jag är nöjd med veckan ändå. Hade tänkt mig ett pass i fredags också, men var lite inställd på att ändå springa Winter Run, så lade in en vilodag där ändå, så att benen kunde vara lite extra pigga på lördagen.

Mån: Friskis intensiv-jympa 
Tis: Spinning
Ons: Vila
Tors: Löpning (transportlöpning efter jobbet, 5,4 km)
Fre: Vila 
Lör: Löpning 10 km (Winter Run och PB på milen!)
Sön: Långpromenad i sol! 

Hur nästa vecka blir återstår att se, men jag hoppas att det blir mer löpning än under denna vecka. Blev rätt såld på transportlöpningen, så satsar nog på några fler sådana pass till veckan.

IMG_1097

Söndagspositiv!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: