Löpning

Första februarispringet!

IMG_1255

 

Ja, exakt så kändes det idag.
Tänkte ta en kort, lugn runda och benen bara körde! Kunde inte hejda mig själv. Det var så underbart att låta kroppen arbeta igen. Den har inte fått slita tillräckligt den senaste veckan, och det märktes. De första två kilometerna gick fort, sedan blev det lite tyngre, men härligt var det hela vägen.

IMG_1236

Sprang upp till Skatås, och funderade på att bege mig ut på ett elljusspår, men jag märkte att det började bli mörkt och med tanke på mitt enormt dåliga lokalsinne och ganska dåliga mobilbatteri så bestämde jag mig för att vända hemåt istället. Inte jättesugen på att springa vilse i skogen. Det blev ändå en helt okej distans på 5,6 km. Mycket backträning på köpet också. Gött! Trodde att jag skulle vara helt färdig men när jag kom hem kände jag att jag nog hade kunnat köra ett tag till. Skulle bara ha fortsatt. Men det är lätt att vara efterklok. Det var ändå en underbar runda, som jag ska ha fler av. Älskar detta väder också, ett par plusgrader och ingen snö på marken. Så ska det vara!

IMG_1256

Kanske var viloveckan inte bara av ondo, känner mig ju riktigt sugen på att köra nu igen. Satsar på 2-3 löppass till denna vecka, flamenco på onsdag och så förhoppningsvis (!) ett styrkepass någon dag också.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Linnea
  3 februari, 2014 at 20:23

  Åh vad jag vill springa när jag läser om din härliga runda! Men halsontet är visst här för att stanna, skit!

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  3 februari, 2014 at 21:44

  Bra jobbat! Tänk va snabb du är nu och va du utvecklats mycket! Härligt att läsa om 🙂

  • Reply
   idaaspens
   3 februari, 2014 at 22:09

   Men tack snälla!!
   Blir förvånad varje gång jag lyckas springa snabbare än jag gjorde för ett halvår sedan 😉

 • Reply
  Rund är också en form!
  4 februari, 2014 at 11:49

  Härligt när benen är med en! 😀
  Jaså, du bor också här i krokarna? Det har jag missat. 🙂

  • Reply
   idaaspens
   4 februari, 2014 at 21:29

   Japp, här i krokarna bor jag!! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: