Löpning

Bättre att deppa över en dålig löprunda än ingen löprunda alls?

Jag har fått till så bra löprundor på den senaste tiden. Det har varit personbästa hit och dit, både på distans och tempo. Vartenda pass har gjort mig nästintill euforisk!

Så nog visste jag att ett bakslag låg och lurade någonstans runt hörnet.

Det kom idag. Usch. Från första steget kände jag att det skulle bli en jobbig, kort runda. Tung kropp, tunga ben, ingen energi, ingen ork. Fruktansvärt. Kändes ungefär som mitt första pass och de första stapplande stegen i juni förra året. Nä, fy. Jag skulle bara ha lyssnat på min kropp som skrek efter att vila idag, men om man ska vara positiv så: Nu kan det bara bli bättre. Antagligen gör jag ett nytt försök imorgon. Get back on the horse, osv. Såna här rundor skulle ju kunna få en att ge upp direkt annars.

Var det genvägen genom kyrkogården som sög energin ur mig kanske?

Var det genvägen genom kyrkogården som sög energin ur mig kanske?

Men om man vill vara så där obehagligt positiv kan man ju tänka:
Bättre att deppa över en dålig löprunda än ingen löprunda alls!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  8 februari, 2014 at 20:07

  Det var nog något i luften idag. Jag tror på det….. 😉
  Nya tag!

  • Reply
   idaaspens
   9 februari, 2014 at 13:03

   Ja! Vi säger att det var det.
   Hoppas luften är bättre idag 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: