Allt och inget

Ingen vila här…

Man kanske tror att jag bara legat och slappat på min soffa de senaste dagarna eftersom det inte bloggats någonting. Men så är inte fallet! Nej, det har inte blivit någon träning i traditionell mening (löpning), men jag har målat om. Där snackar vi träning! I torsdags körde jag tio timmar i sträck, i fredags några timmar till och idag har det skruvats upp hyllor och flyttats möbler. Har haft ont i kroppen och velat ge upp, men är skitnöjd med resultatet nu och det är ju huvudsaken.

Målarselfie!

Målarselfie!

Jag som satte mig en kväll och gjorde ett träningsprogram som jag skulle börja följa. Räknade inte med att det krävde en del arbete att göra om ett rum… Nu ska här sovas några timmar i alla fall, och när de är gjorda blir det en löprunda. Ska bli gott det!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linnea
  16 februari, 2014 at 10:38

  Det är faktiskt skitjobbigt att måla! I torsdags kväll kom jag hem 21.30 och skulle måla två väggar. Hade inte hunnit träna varken den dagen eller dagen innan men efter att ha målat klart kände jag mig som om jag utfört ett styrkepass! Heja dig! Får vi se resultatet?

  • Reply
   idaaspens
   16 februari, 2014 at 11:42

   Verkligen bra träning! Hade SÅ ont i kroppen dagen efter det värsta måleripasset och trodde inte jag skulle kunna ta mig upp ur sängen då ens…
   Resultatet är inte så himla spännande, bara vita väggar, men det kanske kommer något så småningom ändå 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: