Intervallpass Löpning

Dagens intervaller

Det kändes ju himla bra att jag testade lite intervaller förra veckan, så bra att jag testade idag igen faktiskt. Alltid tänkt att man måste ha något bra intervallprogram för att köra, men regler schmegler säger jag, har kommit fram till att intervaller nog blir roligast om man experimenterar lite. Eftersom jag förra gången insåg att det är suuuupersegt att mata flera kilometer på löpband ändrade jag om i upplägget lite. Kort och effektivt!

1 km uppvärmning
5 x 1 min intervaller i 4,26-tempo
500 m lite snabbare jogg än uppvärmningen
5 x 1 min intervaller i 4,17-tempo
500 m nerjogg

Ganska snabbt avklarat, och det var skönt.
Kände att benen var hyfsat möra efter gårdagens 13 km + inte mycket sömn + lång arbetsdag, så ett snabbt men effektivt pass var vad jag behövde. Imorgon ska benen få vila från löpning. Eventuellt testar jag Charlotta Sofias styrkepass, för som jag har sagt hundra gånger: måste komma igång med styrketräningen.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Saras Träningsblogg
    17 februari, 2014 at 20:38

    Oj så bra 🙂 duktig du är!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: