Löpning

Att prata om löpning

Var på restaurang med kollegorna ikväll och mitt i allt frågar någon: ”Ska du springa hem sedan?”. Undrar stilla om jag kanske pratar för mycket om löpning på jobbet…

Äh. Man kan väl inte prata för mycket om löpning heller!
Jag är dock riktigt glad att fler och fler på jobbet taggar till på detta, vi har dragit ihop lag till Göteborgsvarvets stafett, och ikväll har vi pratat om att försöka styra upp något styrketräningspass tillsammans i skolans gym. Jag blir så glad över engagemanget!

Under middagen ikväll fick jag frågan: ”Hur kommer det sig att du började springa egentligen?”. Och de undrade hur mycket jag springer osv osv. Fattar ni vilket drömläge för att få sitta och prata om det som intresserar en mest! Det är ju en sak att bara prata på, men en helt annan när folk faktiskt frågar…

Hursomhelst.
Ingen träning idag. Benen är fullkomligt utmattade efter de senaste dagarnas hårda träning, så det var välbehövligt med en vilodag. Morgondagens träningsform blir flamenco och på torsdag ska jag äntligen springa igen! Märkligt hur man kan längta efter löpning så här hela himla tiden.

keep-calm-screw-that-i-m-going-for-a-run

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  charlottasofia
  19 februari, 2014 at 20:27

  Haha, känner igen mej så mycket! Fullkomligt älskar när löpning kommer upp i konversationer.

  • Reply
   idaaspens
   20 februari, 2014 at 17:53

   Eller hur! Man ba: ”Nu måste jag veeerkligen passa på att se till så detta samtal drar ut på tiden…” 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: