Löpning

Dagens transport med starka ben

Snacka om att jag varit helt slut sedan jag körde intervaller i måndags. Men de som kan löpning säger att intervaller ska kännas, så… Idag var det äntligen dags att springa igen. Transportlöpning stod på schemat, och transportlöpning blev det. Det är som galet hur man kan känna sig så trött, men så fort man drar på sig löparskorna och beger sig ut så är tröttheten som bortblåst. Så var det idag. Och så kändes benen så himla pigga, det märktes att de hade fått vila ut ordentligt efter det där passet i måndags. Det kändes som att jag susade fram. Det kändes lätt hela vägen faktiskt. Om alla pass ändå kändes så!

IMG_1558

De få gånger under min korta löparkarriär som jag kört några slags intervaller har det under passet efteråt känts som jag blivit mycket starkare/snabbare. Kanske är det bara psykiskt, fast… Det är väl ändå det som är hela grejen med intervaller!

Känner att jag har kommit in i ett bra träningsflow nu. Varje vecka minst ett intervallpass, ett långpass och ett eller två kortare pass på en 5-6 km (eller mer). Som vanligt så är det bara styrketräningen som saknas…

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: