Allt och inget

Cykeltävling på vägen hem

Läste i någon krönika i Runner’s World om att tävla mot folk på cykelturerna till och från jobbet. Hög igenkänningsfaktor! Det märktes särskilt idag då jag trampade som en DÅRE för att hinna hem och se tredje perioden i hockeyn. Alltså, helt sjukt ändå. Kände att någon cyklade ett 20-tal meter bakom mig och blev genast en tävlingsmänniska och skulle minsann inte låta hen köra om mig. När och varför har jag blivit så? Jösses.

Och så äntligen helg! Extra välbehövlig denna vecka. Stuvade om lite i mitt träningsschema och lade in en vilodag idag. Kör veckans långpass imorgon istället för på söndag (för mycket bra OS på tv på söndag), så ikväll samlar jag bara krafter. Har bänkat mig i soffan med en kopp kaffe och tänker nog inte röra mig härifrån förrän det är dags att sova.

IMG_1562Trevlig helg! 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: