Allt och inget Löpning

(Tränings)vecka 8

IMG_1576

Dags att summera träningsveckan, och konstaterar att det inte blev alltför många träningspass denna vecka. Nej, faktiskt bara tre stycken, vilket inte är direkt vad jag strävar efter. Men faktum är att jag är ganska nöjd ändå, för passen jag har kört har varit kvalitetspass och inget halvdant. Det är skillnad på pass och pass, om man säger så.

Det är någonting jag är väldigt nöjd med. Att nuförtiden när jag tränar så gör jag det ordentligt. Jag går inte på ett spinningpass och känner efteråt att jag nog borde ha kört lite hårdare, eller far ut och springer och kommer hem och känner att jag kunde ha sprungit snabbare. Så det känns ändå vettigare att köra tre ordentliga pass än fem halvdana. En annan sak jag är himla nöjd med är att både knän och fötter håller för att springa mer nu. Det har ju varit en del problem med detta tidigare, så nu ska jag försöka att hålla ungefär denna nivå, och öka bara så mycket som jag är säker (om man nu kan vara det) på att kroppen klarar.

Ser nu fram emot att köra ett intervallpass efter jobbet imorgon. Perfekt start på en ny vecka!

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: