Allt och inget

Inspirationen från Maratonpodden

IMG_1596

Jag vet att jag är ungefär sist på bollen när det gäller Maratonbloggens Maratonpodden. Tror visserligen att jag skrivit om den vid något tillfälle, men idag upptäckte jag något. Har äntligen börjat cykla till jobbet efter ett kort vinteruppehåll, så himla skön grej bara det. Imorse kom jag på att jag kunde lyssna på podcast under cykelturen, för jag är inte som alla och andra och kan lyssna på sånt när jag springer. Idag har jag således hunnit lyssna på två avsnitt på vägen till och från jobbet, och jag förfasas över dagen (som kommer väldigt snart) då jag inte har något mer avsnitt att lyssna på. Det var en sådan energiboost att trampa på och samtidigt lyssna på imponerande folk som håller på med uthållighetssport. I sol. Och med lite vårkänslor.

Imorse lyssnade jag Emma Eklund som var med i ”Biggest Loser”. Tycker det är helt vansinnigt att en del kan träna åtta timmar om dagen, hur gör man? På vägen hem blev det Jonas Colting som stod för sällskapet, vilken klok människa (som jag numera självklart följer på Twitter). Ja alltså, Maratonpodden, bra grejer.

Finns det fler bra poddar om löpning? Eller annan träning? Har ju bara ett par dagar Maratonpoddavsnitt kvar, och jag känner att jag behöver mer. Mer mer mer!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    maratonpodden
    27 februari, 2014 at 23:05

    Snart kommer nästa avsnitt av Maratonpodden, håll ut 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: