Löpning Lopp

Saker man gör på sin vilodag

1.
Läser bok om löpning.
IMG_1604

2.
Undrar vem man har blivit.
twitter

Ja, så är det. Läste en bok och blev sugen på att springa och så anmälde jag mig till ett lopp som går av stapeln om bara ett par veckor här i krokarna. Loppet är 8 km, och jag har redan nu börjat planera i stil med: ”om jag tar spårvagnen dit, så kör jag loppet och sedan springer jag hem också så får jag ihop mitt långpass den helgen”. Undrar när jag blev den som tyckte att 8 km var lite för kort… Seriöst, vem har jag blivit?!

Dock! Kul med lopp. Och så snart. Detta betyder att det blir två lopp redan i mars, så snart kan vi förklara säsongen 2014 invigd på allvar!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  25 februari, 2014 at 21:28

  Ha ha visst är det sjukt när man inser att man blivit ”en sån”! Kul med lopp, jag ska anmäla mig till nåt imorgon!

  • Reply
   idaaspens
   26 februari, 2014 at 16:47

   Mycket sjukt! Blir förvånad varje gång det händer 😉

 • Reply
  Lina
  26 februari, 2014 at 16:30

  Hahaha känner igen det där..haha..är boken värd o läsa?

  • Reply
   idaaspens
   26 februari, 2014 at 16:47

   Än så länge gillar jag den, men har inte läst så mycket ännu.
   Får återkomma i frågan!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: