Allt och inget Musik

Återhämtning

IMG_1654

Ibland bör man ge kroppen en chans att återhämta sig ordentligt. Det är ändå rätt sällan man (jag) gör det på ett bra sätt, så denna helg har gått helt i återhämtningens tecken. Startade ju helgen med ett intervallpass i fredags, så det kändes som en bra helg för att vila lite. Den här söndagen till exempel har jag startat med några timmar framför Vasaloppet, och nu ska jag ta mig en kopp kaffe, lägga mig i soffan och fortsätta läsningen av ”Ett år av magiskt löpande”. Det enda som hade kunnat göra denna söndag mer komplett hade väl varit ett långpass, men det skulle ju gå emot hela konceptet återhämtning.

I övriga nyheter: det är mars! Äntligen är mörka februari över! Detta firas med ny springmusiklista. Kan konstatera att Timoteij blev månadens bubblare. Förstår inte alls hur de kom med! Månadens favoriter är dock helt klart The Streets – ”Fit but you know it” och Timbuktu – ”Spring”.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linnea
  2 mars, 2014 at 17:31

  Tusen tack för dina listor du lägger ut! Perfekt att klocka på och komma direkt till Spotify och sen lyssna igen och sno det som passar. 🙂

  • Reply
   idaaspens
   2 mars, 2014 at 21:48

   Så lite så! Hoppas du hittar något att sno! 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: