Allt och inget

Läsning om löpning

IMG_1662

Sedan jag började gilla att springa, så har jag helt plötsligt också börjat gilla att läsa om löpning. Inte hade jag kunnat ana att det fanns så mycket att skriva om löpning! Men nu vet jag, det finns ju hur mycket som helst att läsa och ungefär lika mycket att skriva. Jag bloggar ju om nästan varje löprunda, borde det inte ta slut saker att skriva om?

Hursomhelst.

Den senaste läsningen om löpning var ”Ett år av magiskt löpande” av Kenneth Gysing. Det blev ett par kvällar i soffan med denna bok, och gillar man löpning (duh!) så är den helt klart läsvärd. Jag älskar att läsa om löparupplevelser: om lopp och träningspass och känslorna. Kanske mer än om hur man ska springa, hur man ska äta, hur man ska göra det ena och det andra för att få ett bra löpsteg. Jag blir nästan lycklig när jag får läsa om en riktigt lyckad löprunda! Gysing berättar om allt möjligt angående löpning, boken utgörs av hans krönikor från ”Runner’s World”.

Härnäst på löpningsläsarlistan har jag Murakamis ”Vad jag pratar om när jag pratar om löpning”. Av någon anledning har jag undvikit den boken ett tag, men nu blir det av. Hoppas på massa aha-upplevelser och inspiration!

20140303-163246.jpg

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  3 mars, 2014 at 17:47

  Skrivit allt om löpning?
  Ungefär som ”Borde inte människan har uppfunnit allt nu”? 😉

  • Reply
   idaaspens
   4 mars, 2014 at 20:29

   Hahaha, bra jämförelse!! 😀

 • Reply
  Skosulan.com | Löplitteratur
  3 mars, 2014 at 19:56

  […] allt som hör sporten till, men många är också otroligt underhållande och bra bara som sådana. Träningsblogga tipsar om bland annat Haruki Murakamis bok och Kenneth Gysings: Ett år av magiskt […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: