Lopp

Loppglömska

Skulle styra upp en kaffedejt med en gammal vän.
Hon: Har du mycket planerat de kommande helgerna? 
Jag: Nej, ingenting alls förrän den 29:e. 

Råkade glömma bort två lopp. Två lopp de kommande helgerna! Ett per helg. Hur tänkte jag där? Var lite ivrig att börja loppsäsongen… Hur jag kunde glömma bort två lopp så där känns också lite märkligt. Göteborgsvarvets seedingslopp känns dock lite onödigt nu när jag har tänkt efter lite, kommer ändå inte springa så snabbt att jag kommer lyckas seeda mig till en bättre startgrupp. Men det kanske kan vara kul att springa ändå. Man kan ju se det som ett träningspass om inte annat!

***

Trots den här larviga förkylningen blev det flamenco ikväll. Vi var bara tre personer där idag, och det var väl därför det blev extra svettigt – man kan inte gömma sig längst bak i salen när man är så få… Kul var det i alla fall och skönt att få svettas lite nu när det är springförbud tills hals och kropp mår topp.

IMG_1677

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: