Allt och inget

Supergröt och springprat

IMG_1782

Detta är en inte alltför ovanlig syn i personalrummet sedan jag har börjat träna. Ofta avslutar jag arbetsdagen med en tallrik Paulúns Supergröt så jag antingen kan springa hem, eller träna så fort jag kommer hem utan att tänka på mat. 

***

Ni vet det där om att man kan prata om löpning med vem som helst närsomhelst?
Idag satt jag på ett hyfsat formellt möte med rektorer och fackliga ombud, och jaa.. pratade om löpning. Men det var faktiskt inte jag som drog igång det, och det var för att döda tid i väntan på andra som skulle komma till mötet. Men ändå. Men inte mig emot, jag gillar ju löpning!

Dagens träning blev tyvärr inte löpning, men väl ett 90-minuterspass flamenco. Precis som varje onsdag. Imorgon lovas det kanonväder här, så då ska jag passa på att transportspringa lite. Jag längtar redan! Det blir nog dock den enda springturen jag vågar mig på innan söndagens lopp, det är ju trots allt ingen idé att försöka ta igen missad träning från förkylningsveckorna.

IMG_1785

Ps. Om tio dagar har jag anlänt i Portugal för att träna. Börjar nästan kännas lite pirrigt! Ds. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mias steg
  20 mars, 2014 at 09:19

  Så himla kul med resan till Portugal! Det skulle inte vara helt fel att åka, jag längtar efter sol och värme.

  • Reply
   idaaspens
   20 mars, 2014 at 19:11

   Ja, det känns riktigt kul. Och man känner ju verkligen nu hur mkt man saknar sol och värme. Blir himla bra det tror jag!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: