Allt och inget

Inspiration

Alltså här kommer man hem från ytterligare en halvtaskig arbetsdag, trött och lite grinig och bestämmer sig för att kolla dagens bloggskörd. Och så läser man detta. Bästa Charlotta Sofia, finaste komplimangen! Och så att hon är så himla inspirerande själv också, ojoj. Förutom det här att orka mer och bli bättre och så vidare, så är det verkligen en stor bonus med löpningen att kunna inspirera. Det trodde jag inte att lilla jag skulle kunna göra när jag tog de där första stapplande stegen förra sommaren.

På tal om inspiration.
Igår lyssnade jag för andra gången på Martina Haags vinterprat i P1. Det är lite som hennes bok ”Heja heja!”, men det gör inget, för det är lika inspirerande ändå. Älskar fasen Martina Haag. Är så imponerad av henne. Lyssna! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  25 mars, 2014 at 21:29

  Alltid kul med bloggkärlek. 🙂
  När byter du sida då?

  • Reply
   idaaspens
   26 mars, 2014 at 18:22

   Vilken sekund som helst nu!
   Senast i helgen 🙂

 • Reply
  charlottasofia
  26 mars, 2014 at 12:29

  Är så himla glad att du blev glad! Bloggkärlek är grejer det! Nu blev ju jag också alldeles varm av dina fina ord <3

  • Reply
   idaaspens
   26 mars, 2014 at 18:22

   Bloggkärlek är fin kärlek det!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: