Allt och inget

12 dagar till 21 kilometer

SPRING – Ja, det är där ni hittar mig som vanligt nuförtiden!

Vad som sker just nu? 

Jo, nu är det formtoppa som gäller. Göteborgsvarvet nästa vecka (galet). Sedan får jag äntligen börja tänka mer på att träna snabbhet och kapa miltider. Det har jag i och för sig gjort redan nu, helt omedvetet. Träningen har gått så bra de senaste veckorna att jag lyckats kapa min miltid med nästan en minut, fast jag inte ens har försökt. Och jag har MASSA kilometer i kroppen, så även om jag börjar känna mig nervös för halvmaran, så känner jag mig samtidigt ganska redo…

Fast mest vill jag nog ha den överstökad…
Det jobbiga med att få den överstökad är att jag kommer ha fyllt 30 innan det hela är över!
Att man aldrig kan få vara helt nöjd.

IMG_2783

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rund är också en form!
    6 maj, 2014 at 15:12

    Trettio är väl ingen ålder…..! Vänta bara! 😉

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: