Lopp

21 km upp till bevis! Göteborgsvarvsdagen är kommen! Vansinne!

IMG_3033

Hej träningsnarkomaner!

Vet ni vad det är för dag idag? Jo, det är 17 maj och Göteborgsvarvet! Det är detta man tränat för hela vintern, och nu är denna dag här! Sjukt! Undrar lite när jag tappade mitt förstånd, för 21 km är ju hur långt som helst. Känns lite halvjobbigt att jag vaknade med snuva och hosta idag, men jag hoppas att det är någon slags morgonförkylning.

Håll tummarna för mig är ni snälla, och som vanligt kan man följa all uppladdning och så vidare i Springbloggen.

Nu kör vi! 

IMG_3013

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  charlottasofia
  17 maj, 2014 at 10:16

  Åh vad spännande! Heja dej! Ser fram emot att läsa om ALLT sen 🙂

 • Reply
  Linnea
  17 maj, 2014 at 11:42

  Åh vad spännande, stort lycka till!!!! Det kommer gå jättebra, du orkar mer än du tror!!!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: