Löpning Lopp Midnattsloppet

Det är kul att springa lopp. Även stafettlopp.

1

Som den nyfrälste löparen jag var föreslog jag runt juletid för kollegorna att vi skulle springa stafett 14 maj. Det var ju långt fram i tiden, och tid fanns att börja träna. Sagt och gjort, två lag anmälde vi och ikväll var det så dags.

Innan var jag orolig för två saker:
1. Att jag skulle inse att jag formmässigt inte är redo att springa halvmara på lördag.
2. Att springa med stafettpinne.

Formen, jaaa, den kunde väl vara bättre, men jag tror på min kropp och den kommer att fixa 21 km. Och att springa med stafettpinne, den märkte man ju inte ens av.

Förutom en trevlig tillställning med kollegor såg jag detta som ett sista träningspass inför Göteborgsvarvet. 4 km i ett 5:14-tempo. Snabbare än jag brukar springa, men det kändes okej ändå. Och sedan fick man gotta sig i picknickmat. Vilken tur att kollegorna ställde upp på detta, för lopp alltså… de är ju himla roliga, och man bör ju springa så många som möjligt för att ha så roligt som möjligt.

2

3

Publicerat i Springbloggen 14 maj. 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: