Allt och inget Midnattsloppet

Viktiga gamla inlägg

Den uppmärksamma har märkt att det dykt upp några gamla inlägg här i bloggen, som jag tidigare publicerat i Midnattsloppsbloggen. Anledningen är att jag ju inte kommer att blogga där för evigt, och att vissa saker bara måste finnas i mitt arkiv. Jag menar, jag MÅSTE ju kunna gå tillbaka i historiken och läsa om t.ex. när jag sprang Göteborgsvarvet.

Så det kanske blir så då och då.
Att det dyker upp några redan publicerade inlägg.

Men som vanligt är det Springbloggen som gäller, där dyker allt upp direkt!

På återseende!

IMG_0123

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  22 maj, 2014 at 19:46

  Jag som blev så nöjd för en sekund….. Haha! 😉

  • Reply
   idaaspens
   22 maj, 2014 at 20:54

   haha, liiite mer aktivitet blir det här iaf 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: