Allt och inget Midnattsloppet

Dags att återfixa formen

Betygen är satta, omdömen skrivna och snart kommer den efterlängtade semestern. Som man har jobbat de senaste veckorna har det inte funnits mycket energi kvar för träning, och tyvärr känns det som att det tagit lite väl mycket av formen… I alla fall kändes det så igår när jag tog en kort runda i regnet. Vanligtvis brukar det vara skönt att springa i regnet, men igår gick det trögt.

IMG_3330

 

Men ett spring är ett spring och det gick i alla fall bättre för mig än för alla som satt hemma i soffan. Så KAN man se på saken.

Idag är det 77 dagar kvar till Midnattsloppet i Göteborg, så nu är det bara att lägga sig i hårdträning igen. Jag ska ju bli snabbare nu! Ärligt talat känns mitt mål på sub 50 rätt omöjligt, men jag tänker i alla fall göra mitt bästa. Allt under 56:03 som är mitt PB på milen kommer kännas som en seger… Men målet kvarstår, och det är klart att jag ska göra mitt yttersta för att fixa den formen!

Publicerat i Springbloggen 7/6. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Skosulan.com | Tusan vilka tusingar
    21 juni, 2014 at 08:08

    […]  Träningsblogga har slitit som ett litet djur för att få allting gjort innan semestern och satsar nu stenhårt på att toppa formen inför Midnattsloppet. Hon är säkert inte ensam om känslan på jobbupploppet med semestern i kikaren men tokmycket på skrivbordet. Då gäller det förstås att hålla tungan rätt i mun och välja sina löptillfällen noga. Själv jobbar jag stenhårt med transportlöpning också om det sällan blir kvalitetspass just efter en tung arbetsdag. Och då det blir det så blir kvaliteten oftast sämre än då man kör liknande pass under en helg eller strax före läggdags. […]

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: