Allt och inget Midnattsloppet

Njutspring

 

Backspring, intervaller och jaga tider i all ära, men ibland måste man springa bara för njutningens skull också. Strunta i hur långt man springer och vilken kilometertid man håller. Tillåta sig att stanna upp och titta på omgivningarna kanske? Så behöver i alla fall jag göra, för att komma ihåg att det faktiskt är jävligt trevligt att bara springa. Sedan att jag gör det alldeles för sällan, det är ju en annan sak…

Men igår så.

Skulle ta en kort sväng runt kvarteret, men så kom jag på att det vore väl trevligt att springandes se lite av Luleå. Det har jag ju aldrig kunnat göra förut, för jag har ju aldrig varit löpare! Så när jag skulle svänga av fortsatte jag istället. Sprang vilse nånstans, men vad gör det? Jag sket i hur snabbt det gick, jag stannade och fotade lite, vilade benen på stranden en stund. Och så att Luleå är så himla fint, det gör ju inte saken sämre!

Det blev 10,4 km, och efter backintervaller dagen innan så känns kroppen nu rätt trött. Men värt var det! Mer njutspring åt folket!

bild 2

bild 4

bild 1

 

Publicerat i Midnattsloppsbloggen 20/6.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Rund är också en form!
    24 juni, 2014 at 20:18

    Bra! Välkommen till njutarlöpning. 😉

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: