Allt och inget Midnattsloppet

Mot nya äventyr i España!

Hola tränande människor!

Det är semestertider och då väljer jag att jobba… Ja jisses! I natt åker jag nämligen till Spanien som ledare på språkresa. Det är ett grymt kul jobb (nästan lika roligt som läraryrket), och så får man ju vara i Spanien också… Inte helt fel!

Löparskorna är nedpackade, så förhoppningsvis hinner jag med några morgonrundor på strandpromenaden. Lite rädd för värmen dock…

Med det sagt så lär det nog inte uppdateras så ofta här de kommande veckorna. Tveksamt att jag kommer jag ha tillgång till alltför mycket wifi tyvärr. Men jag ska i alla fall försöka instagramma en del, så vill man kan man följa mig där (@idaaspens), och allt träningsrelaterat dyker förstås som vanligt upp i Midnattsloppsbloggen!

Hoppas ni alla mina få läsare har en skön sommar. Vi hörs när vi hörs!

IMG_3680

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: